Tapolcai baleset

Megérkezett az online környezetvédelmi konzultáció eredménye. Nagyon durva baleset történt a Bem rakparton.


Szinva Vizeses Szinva Waterfall Miskolc Lillafured Borsod Abauj Zemplen Northern Hungary Waterfall Budapest Hungary Beautiful Places

Sokkoló fotók a tapolcai balesetről ami négy fiatal életét követelte.

. Kerületében a motorkerékpár a Dunába esett. Több mint hetvenezren töltötték ki Fotók. Egy motoros és egy autós ütközött össze a főváros I.

A felismerhetetlenségig összeroncsolódott az autó. Teljes szélességében lezárták az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalát a 38. A tragédia miatt január 2-át gyásznappá nyilvánítja és kezdeményezi a MÁV-nál hogy a vasúti átjáróba sorompót helyezzenek ki mert több baleset is történt már ott.

Fiatalok az áldozatok megszólalt a város polgármestere is. Kilométer közelében Ercsinél péntek kora délután - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel. Újabb részletek a tapolcai horrorbalesetről.

Azt írták hogy kigyulladt egy személyautó ezért tűzoltói beavatkozás szükséges. Családjaiknak felajánlotta a tapolcai önkormányzat segítségét amelyről a két település polgármesterét is tájékoztatta.


Szekesfehervar 30 12 17 Japan Train Train Truck Train


Mav M61 019 Balatonfuzfo Rail Europe Train Journey Train


Mav 433 268 B B Ac Electric Locomotive From V43 Series At Szabadbattyan Vasutallomas In Hungary Locomotive Train Light Rail


Martelyi Tanosveny A Tiszai Holtag Vizitanosvenye Avagy A Nyugalom Szigete Outdoor Outdoor Decor Outdoor Furniture

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel